Roggie's girls

Oh, intellectually we believe in having a good heart, a chirpy penis, a lively intelligence, and the courage to say ”shit” in front of a lady.

tisdag, februari 28, 2006

Jessica: Hej det är jag som är Jessica. Jag bor med Andrea och Britta och det är vi som ska blogga. Nu har jag tagit mig samman, fått röven ur vagnen (vilken vagn?) så att säga och nu djävlar i min lilla låda ska här bloggas. Det var inte för att Andy hotade med piskan. Jag såg nästan fram emot att hon skulle sätta sitt hot i verket, men det har hon alltså inte gjort hitills. Jag tror dock att hon kommer smyga in inatt i mitt rosa rum med piskan i högsta hugg och slå mig blodig genom mitt fluffiga, rosa överkast. Jag kommer att hålla er uppdaterade om detta.

Nu är jag, Brill o Andy hemma hos Fredrik. Han har fyllt år. Vi köpte en liten bok som heter Bibel där man ska fylla i en massa grejer om sig själv. En massa om sex. We like that och det gör Fredrik så generad, så det var två flugor i en smäll. Just nu så lyssnar vi på Madonna, like a virgin (I LOVE!!!) och Andy tar kort på oss och uppmuntrar oss att se kåta ut. Detta är inte svårt i och med att det är allas vårt naturliga tillstånd.

Dags att ta en cigg genom fönstret. Andy och Fredde har redan placerat sig där med cigg i nyporna. Andy säger nåt om penisar. Det kan verka som om vi är en väldigt pervers skara bloggare, vilket är absolut sant. Roggie är Andreas lilla löspenis som dessvärre är borta. Vi sörjer honom alla infernaliskt.

Nu: ciggie ciggie!