Roggie's girls

Oh, intellectually we believe in having a good heart, a chirpy penis, a lively intelligence, and the courage to say ”shit” in front of a lady.

tisdag, november 14, 2006

survival of the påhittigaste

Vad tänkte de på, våra förfäder, när indlandsisen drog sig tillbaks och de beslöt sig för att vandra norrut? Typ "Mmm här är det tjäle i marken året om I LIKE IT!!!" "Beckmörkt i ett halvår, fan vad gosigt att inte ens kunna se handen framför sig, här vill vi stanna!". De måste ha varit en gäng masoschistiska retards. Det här vädret, den här kylan sänker allt. Jag är förvånad över att folk inte radar upp sig för att hoppa stömhopp från tranebergsbron varenda grådaskig, tröstlös morgon.

Hur överleva denna vinter? Man skolkar från skolan och köper skor istället. Man åker bort så mycket man har råd and then some. Man inleder en personlig spritvendetta mot sin lever. Man går med Andrea till Louie Louie och äter pannkakor med glass, sylt och grädde och toppar det med en halvliter varm choklad.

Uh jag känner mig sådär som man gjorde när man vart på barnkalas och med sina sockerkladdiga fingrar tryckt i sig tårta och saft tills man transpirerade sötma. Hjärtflimmer och gräddblockerade artärer. Nå, då är det i alla fall inte vintern som tar död på mig.

/j