Roggie's girls

Oh, intellectually we believe in having a good heart, a chirpy penis, a lively intelligence, and the courage to say ”shit” in front of a lady.

söndag, december 31, 2006

gott nytt år, här är en termit!

Jag har fått en underbar bok av Andrea, den heter "Den flygande katten och andra märkvärdigheter i djurens värld". Det är en sån där bok som jag är superförtjust i, på ett gravallvarligt sätt tar den sig an fenomen som bevingade katter, talande hundar, sjömonster, aliens och teleporterande djur. Det senare är tydligen termitdrottningar kända för att göra, och det är alldeles sant. Så här står det "Termitdrottningen (Macrotermes bellicosus), känd för sina förflyttningar genom teleportation, med kung och arbetare..." och så är det en bild på den där jätteäckliga vita svällande saken till drottning:

Jag älskar att det presenteras som ett allmänt vedertaget fakta att den kan teleportera. Liksom, här är en gepard, det är jordens snabbaste djur. Här är en termit, den kan förflytta sig genom tankekraft. Jag skulle verkligen vilja leva i tron på att sjömonster och troll finns, att PSI funkar och att teleportation existerar. Det skulle vara så mycket mer spännande. Egentligen så tror jag ju inte på något. Vi lever och dör och det är allt, ingen gud och inget efterliv. Vad du ser är vad du får, syner och visioner kan förklaras genom vajsing i hjärnan. Fast ändå, OM, om sånt där finns, fatta vad coolt! Då skulle jag lätt lära mig att teleportera, och så skulle det bli såhär:



/j

1 Comments:

Skicka en kommentar

<< Home