Roggie's girls

Oh, intellectually we believe in having a good heart, a chirpy penis, a lively intelligence, and the courage to say ”shit” in front of a lady.

fredag, december 29, 2006

Jag gick upp 08.00 idag fattar ni hur tidigt det är för mig?

Dagens ord (som jag ska tänka på hela vägen till Stockholm) är förövrigt Oomkullrunkelig. För er med bristande fantasi kan jag säga något i stil med "en som är svår att få i säng". Gud jag dog när jag bröjade tänka på det. Give it some time.

/a

4 Comments:

  • At 2:31 em, Blogger Ausa said…

    jag hittade det där ordet i macenroe-boken, men det fanns inte i nåt jävla uppslagsverk, men jag drog ungefär samma slutsats.

     
  • At 7:13 em, Anonymous Anonym said…

    I Raskens kan man läsa att ungdomarna dansade så att stugan runkade. Det betydde inte att de wankade stugans kuk, utan att stugan vickade, gav efter, for fram och tillbaka. You get the picture. Dra därefter slutsatser om vad oomkullrunkelig betyder.

     
  • At 2:18 em, Blogger padam padam said…

    I någon vikingaberättelse som jag läste var det en snubbe som "runkade sitt huvud". Men att runka har kommit att betyda just runka är ju förståeligt, när man tänker på vad runka var från början. När man runkar så eh... runkar man ju liksom. Jag har aldrig förr i mitt liv skrivit runka så här många gånger. Det är ett rätt fult ord, låter så brutalt. Rrrrruuuunka liksom.

    /j

     
  • At 2:18 em, Blogger padam padam said…

    Alltså. Jag vet ju vad det betyder på riktigt. Jag spekulerar bara. /a

     

Skicka en kommentar

<< Home