Roggie's girls

Oh, intellectually we believe in having a good heart, a chirpy penis, a lively intelligence, and the courage to say ”shit” in front of a lady.

måndag, september 04, 2006

får jag fresta med lite pillow talk om infinita verb?

Om kära medbloggare vanligtvis får ångest över att inte gå till föreläsningar så får jag det av att göra det. Stort, nytt, mycket folk, det bli overload för mina fragila jävla nerver. Så kul är jag. Socialt geni på min ära. Men föreläsningssalar och spända rökpauser är ju ett så ONATURLIGT sätt att socialisera på. Den delen av skolgången skulle funka mycket bättre om den bedrevs i en liten rökig bar eller under varma täcken på natten i mörkret. Fast jag vet inte, det skulle väl kännas lite obekvämt det med, 30 okända personer under ett täcke i mörkret är ju inte heller min definition av avslappnat. Snarare gruppsex. Fast det kanske blir avslappnat efter ett tag, jag vet inte jag. Alltså återstår att dra med förmodat trevliga klasskamrater ut på dåligheter och ner i fördärvet och sedan borde det vara chill.

Fast som vanligt är jag vrakigast innan och väl där går det som en dans. Föreläsaren var väldigt engagerad i grammatik. Hon berättade hur hon varit på ett seminarium där de diskuterat i fyra timmar huruvida nåt ord skulle tillhöra den eller den ordklassen. Sedan yttrar hon meningar som "och nu ska vi ge oss in på något riktigt spännande, nämligen konjunktionella adverb!", detta sagt med sann entusiasm och inlevelse. Hon tycker på riktigt att grammatik, det är the shit här i världen och det finns egentligen ingenting som går upp mot grammatiska fröjder. Och sånt är ju kul, även om jag knappt kan skilja ett verb från ett adjektiv och än mindre en finit verbform från en infinit. Men det ska jag lära mig, nu när mitt nya studieinriktade liv börjar och pengar ska läggas på böcker och inte skor och öl. Alltså när studeielånet kommer om någon månad. Fram tills dess är det fortfarande skörlevnad som gäller.

/jess

3 Comments:

  • At 8:25 em, Anonymous Anonym said…

    Japp... Jessica, andra känner som du. Fast min ångest/nervositet visar sig genom att jag är oerhört klumpig när vi ska träffas allihopa (ca 100 pers?) för förläsningar. Jag har 1. sprutat lite kolsyrat vatten på mig själv under intro-mötet (som tur torkade det snabbt haha).
    2. Trampat på toapapper som hängt med när jag gick ut från toan (som tur var sa en tjej åt mig ganska snabbt). 3. Ställt mig i vägen i en korridor, och haft hörlurar på (så jag vet inte hur många ggr de sa ursäkta innan jag kände en närvaro bakom mig och reagerade) 4. Glömt att låsa toaletten, men jag hann precis innan dörren öppnades (för jag misstänkte att den var öppen och skyndade mig) men det är såklart ändå pinsamt.

    Haha... jag ska kalla mig för Goofy hädanefter. Jag hoppas inget mer händer nu!!! GAH!
    /bubi

     
  • At 9:35 em, Blogger padam padam said…

    ahh gud så skönt, jag är inte ensam! Låt oss göra bort oss tillsammans, när är du i skolan nästa gång? jag är på torsdag.
    /j

     
  • At 12:18 em, Anonymous Anonym said…

    Yes, vi kan vara goofy chicks!
    Jag har lektion på torsdag med ;)

     

Skicka en kommentar

<< Home